Bodrum Gündem

Yapay Zekâ ve 21.Yüzyılda Veli Olmak

Bodrum Marmara Koleji’nde, 18.12.2019 tarihinde ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Yapay Zekâ ve Eleştirel Düşünme üzerine, velilere ise Yapay Zekâ ve 21.Yüzyılda Veli Olmak adlı seminerler gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Yapay Zekâ ve Eleştirel Düşünme ve Yapay Zekâ ve 21.Yüzyılda Veli Olmak seminerleri, Maltepe Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gonca Tellive Klikcar şirketi kurucusu Dr. Deniz Altun ve Look4Talent firmasının kurucu ortakları olan Gamze Dönmez ve Neylan Zümrüt tarafından verildi.

Seminerde, yapay zekânın günümüz ve gelecek dünyasını nasıl etkileyeceği, 21. Yüzyılda gelişen ve dönüşen dünya düzeninde velilerin üzerine düşenler ve değişime ayak uydurma yöntemleri, eleştirel düşünmenin önemi ve yöntemleri üzerinde duruldu.

Ayrı ayrı gerçekleşen oturumlarda Bodrum Marmara Koleji öğrencileri ve Bodrum’da yaşayan tüm velilere açık olan veli seminerinde hem öğrenciler hem de veliler konuklara merak edilen soruları yönelterek cevaplara ulaştılar. Bodrum Marmara Koleji, Maltepe Üniversitesi ile yaptığı işbirliği sonucunda kurum felsefelerinden biri olan yerel eğitim sorumluluğu bilinci ile tüm Bodrum halkına yarar sağlayacak olan seminerlerin devam edeceği bilgisini paylaştı. Ayrıca kurum olarak, yapay zekâ ve eleştirel düşünmeyi eğitim yöntemleri arasında kullanan ve geliştirmek için çeşitli çalışmalar yapan eğitimci kadrosuna bir kez daha teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.