Bodrum Gündem

Milas’ta 16 Pozitif Vaka ve 2 Ölüm Var

Milas’ta 16 Pozitif Vaka ve 2 Ölüm Var

Milas’ta koronavirüs mücadelesi kapsamında belediyenin çalışmalarını anlatan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta şuana kadar 16 hastanın Kovid-19 testinin pozitif olduğunu ve virüs sebebiyle 2 ölüm gerçekleştiğini açıkladı…  

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat koronavirüs mücadelesi çerçevesinde belediyenin gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Tokat “Sağlık kuruluşları net bir açıklama yapmadığı için bilemiyoruz ama biz şuana kadar ilçemizde koronavirüsten 2 ölüm vakasıyla karşılaştık. Sanırım şuanda içinde sağlık personelimizin de olduğu 16 pozitif vaka var…” dedi.

Ekonomik Yük Giderek Artıyor…

Salgınla mücadelenin belediye ek külfetler getirdiğini ve ekonomik olarak yükün daha da arttığını belirten Başkan Tokat, “Sosyal Vefa Grubu’na katkıda bulunuyoruz, belediyemize gelen vatandaşları da geri çevirmiyoruz. 153 nolu telefonumuzu da vatandaşlarımıza hizmet için çalıştırıyoruz…” diyerek, hiçbir bütçe kısıtlaması yapmadan bu hizmetleri sosyal belediyecilik anlayışıyla seve seve yaptıklarını belirtti.

Başkan Tokat, yurttaşlara ücretsiz eldiven ve maske dağıtımı yapıldığını ifade eden Başkan Tokat, belediye olarak maske üretimine de başlayacaklarını duyurdu.

Sokak Hayvanları da Unutulmadı…

Milas halkına, pandemi hastanesinin hazırlanması ve sağlık çalışanlarına destek olabilmek adına bir dizi çalışmanın devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Tokat “Sokak hayvanlarını da bu süreçte unutmadık. Onlarında hem beslenmelerini sağlıyoruz, hem de sağlıkları için gerekli çalışmalara devam ediyoruz…” dedi.

Cenaze Defin İşlemlerinde Daha Hassas Davranıyoruz…

Cenazelerde defin işlemlerinde daha da hassas davrandıklarını söyleyen Başkan Tokat, dün gece ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından yaşananları talihsiz olarak niteledi.

Kaynak Milas Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.