Bodrum’a Müjde, İhale 20 Mayıs’ta…

Bodrum’a Müjde, İhale 20 Mayıs’ta…
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow

Ak Parti Muğla milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum’da inşaatı yarım kalan Bodrum Devlet Hastanesi ile ilgili yaptığı açıklamada 20 Mayıs’ta ihalenin gerçekleşeceğini müjdeledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti Muğla milletvekili Mehmet Yavuz Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yüklenici firmadan kaynaklanan ve bu nedenle yarım kalan yeni Devlet Hastanesi inşaatının Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde 20 Mayıs’ta ihaleye çıkacağını duyurdu.

Ak Parti Muğla milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in sosyal medya hesabı açıklamasının detayları şöyle;

“BODRUM’A MÜJDE
Bodrum ilçemizde yüklenici firmadan kaynaklı sorunlar nedeniyle bir süredir inşaatı yarım kalan Bodrum Yeni Devlet Hastanemizin inşaatı için Sağlık Bakanlığımızca 20 Mayıs’ta ihale gerçekleştirilecek. İhale işlemlerinin ardından hastane inşaatımız kısa süre içinde başlayacaktır. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.