Bodrum Gündem

Münire Karabağlı Sonsuzluğa Uğurlandı CANLI YAYIN

19 Mayıs Salı günü Gürcistan’ın Batum kentinde vefat eden Bodrum’un tanınmış köklü Yenilmez ve Karabağlı ailelerinin kızları Münire Karabağlı düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

57 yaşında akciğer embolisi nedeniyle Gürcistan’ın Batum kentinde vefat eden Mustafa Karabağlı’nın eşi, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Ağan ve Adil Karabağlı’nın annesi, Bodrumlu iş insanı Erdem Ağan’ın kayınavalidesi, Meral Gür’ün ablası Münire Karabağlı’nın cenazesi resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Bodrum’a getirildi.

Bitez Adliyesi karşısındaki Gülsevim Rüştü Kaynak Camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu cenaze törenine evladı Gözde Ağan ve eşi Erdem Ağan Gürcistan’da oldukları için katılamadılar.

Tabutunu çiçeklerle donatan eşi Mustafa Karabağlı ile birlikte aile bireyleri taziyeleri kabul ettiler. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, iş insanları, ailenin dostları ve akrabaları katıldı. Koronavirüs nedeni ile bir çok cenaze az kişinin katılımı ile gerçekleşmesine karşın, Münire Karabağlı’nın cenaze törenine oldukça yoğun bir katılım olması dikkat çekti.

Münire Karabağlı Cenaze namazının ardından helallik alınarak Bitez Mezarlığında toprağa verildi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.