Bodrum Gündem

Bodrum’da Cinayet ! 2 Kişi Uykudayken Başlarından Vurularak Öldürüldü

Bodrum’da Cinayet ! 2 Kişi Uykudayken Başlarından Vurularak Öldürüldü

Bodrum’un Gölköy Mahallesi’nde neden olduğu anlaşılamayan bir cinayet gerçekleşti. Balık Üretim çiftliği çalışanlarının kaldığı lojmanı basan kişi-kişiler, 2 kişiyi uyudukları sırada başlarından silahla vurarak öldürdü.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Gölköy mahallesinde Balık Çiftliğinde çalışanların kaldığı personel yatakhanesinde nedeni henüz bilinmeyen bir cinayet gerçekleşti. Aldığımız bilgilere göre 2 kişi uyudukları sırada kişi-kişilerce başlarından vurularak öldürüldü. İhbar üzerine çok sayıda jandarma ekibi, olay yerine sevk edilirken, cinayeti işleyenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı. İlk tespitlere göre olayda hayatını kaybeden kişilerin Hasan Yanik (39) ve Hamdi Ekim Serdaroğlu (26) adlı vatandaşlar olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri ipuçlarını değerlendirerek, arazide iz takip köpekleriyle zanlıları arama çalışmalarına devam ediyor.

Olay yeri incelemesinin ardından hayatını kaybeden kişilerin cenazeleri Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cenazelerin Devlet Hastanesinde yapılacak ön otopsi sonrası Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesi bekleniyor.

Emniyet ve Jandarma Teyakkuzda…

Nedeni henüz bilinmeyen cinayetin zanlıların yakalanması için Bodrum Emniyeti ve Bodrum Jandarma Kuvvetleri teyakkuza geçtiler. Bodrum çıkışı ve Yarımadanın tamamında geniş çaplı arama çalışmaları sürüyor.

Yapılan uygulama nedeniyle Bodrum girişinde trafik akışı neredeyse durma noktasına geldi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.