Bodrum Gündem

Göksel Billur CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Mart ayında yapılması planlanan lakin Covid-19 tedbirleri kapsamında ertelenen CHP İl Gençlik Kolları Kongresi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Tek liste ile gidilen seçimde Milas’ta itfaiye personeli olarak görev yapan  Göksel Billur CHP İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun konuşması sonrası kürsüye çıkan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, “Tüm dünyayı saran Covid-19 pandemi süreci nedeniyle,  ertelenmiş olan kongremizi süreci uzatmadan, bir an önce projelerimizi hayata geçirebilmek adına genel merkezimizin onayıyla bugün gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu dönemlerde, bu kongrenin ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizzat görevlendirdiği gençlik buradadır, görevinin başındadır. Ülkemizin milletimizin geleceğini emanet ettiği bizler hiçbir zaman yılmadık, yılmayacağız. Yaşadığımız pandemi süreci bir kez daha gösterdi ki, ülkemiz vatandaşlarımız zora düşse, yardıma ihtiyacı olsa orada bir Cumhuriyet Halk Partili bir kardeşim vardı. Hep var olacak. Sosyal medya aracılığıyla takip ettiğiniz üzere; sokağa çıkamayan yaşlıların, sokakta aç kalan can dostlarımızın, evinde izole olan arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin canlı yayınlarımızla yanında olmaya gayret ettik. Devletin tüm imkanları kullanarak yönetilemeyen süreci, kendi imkanlarımızla destekledik sonuna kadar mücadele ettik. Kimseyi aç açıkta, yardıma muhtaç bırakmadık.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün niçin geleceği gençlere emanet ettiğini bir kez daha anlamış ve hissetmiş olduk. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun direktifleriyle, artık siyasi hayatta gençlerin daha aktif olması gerektiği, parti kadrolarının gençleştirilmesi gerekliliğinin ne denli önemli olduğunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde gördük. Ekrem İmamoğlu’nun “gençliğimiz var, heyecanımız yüksek. Biz adalete susamış Türk gençliğiyiz.” sözleriyle başlattığı ikinci seçim sürecinin sonuçlarının, o tarihi zaferin gençlerle kazanıldığını unutmayalım…” dedi.

Kongreye CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İlçe Başkanları, İlçe belediye başkanları, CHP’li gençler ve vatandaşlar katıldı.

CHP Muğla İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu…

CHP Muğla İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Nurten Burçin Aslan Perçin, Azat Öztürk, Cansu Gündoğan, Cem Pırnaz, Mehmet Zabir, Özge Gülseref Deveci, Nazım Şardoğan, Muzaffer Cantekin, Mehmet Tolga Atlı, Yusuf Can Yoldaş Kaya, Melike İskender Çolak, Çağatay Değirmenci, Ahmet Can Karhan, Bekir Adıgüzel, Sabahattin Güven, Merve Oktay…

Bodrum’dan da iki isim yönetime seçildi…

CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde Bodrum’u temsilen Azat Öztürk, Nuriye Ece Çınar yönetim kuruluna seçilirken, Mehmet Alkım Denizaslanı ve Özge Akmeşe de Kurultay Delegesi seçildiler.

#chpbodrumgenclik #chpmuglagenclik

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.