Bodrum Gündem

Söylemesi Sizden, Gezdirmesi Bizden

Söylemesi Sizden, Gezdirmesi Bizden

1993 yılından bu yana günü birlik ve uzun konaklamalı turlar düzenleyen Turgutreis Tours, 3 ay ara verdiği turlarına yeniden başladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un sayılı tur firmalarından biri olan Turgutreis Tours, pandemi nedeniyle ara verdiği gezilerine yeniden başladı.

Firma sahibi Hatice Türkel, “Uzun yıllardır tur işinin içindeyiz. Günübirlik ve ya uzun konaklamalı gezilerimize katılanlarla artık aile gibi olduk. Yaz- kış demeden Bodrumluların isteği üzerine rotalar belirleyip konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaya gayret ediyoruz. Herkes Bodrum’a gelirken Bodrumlular da işlerinin yoğunluğuna bağlı olarak değişik zaman dilimlerinde ülkemizin ya da dünyanın farklı şehir ve ören yerlerine seyahat etmeyi tercih ediyorlar. “ dedi

Dostlarınızla nereye gitmek istediğinizi söyleyin, biz sizin için özel tur düzenleyelim diyen Hatice Türkel sözlerine şöyle devam etti “5 Temmuz Pazar günü itibariyle 3 ay ara verdiğimiz turlarımıza, günübirlik Göcek, 12 Adalar tekne turu ile yeniden başladık. Sonrasında 1 gece konaklamalı Kaş ve Demre sonrasında 15 Temmuz’da tekrar günübirlik Göcek, 12 Adalar tekne turu düzenledik. Katılım beklediğimizin de üzerinde oldu. En yakın tarih olarak 18 Temmuz’da Akyaka- Sedir Adası tekne turu programımız var.

Daha önce düzenlediğimiz Kazdağları –Assos- Cunda Adası –Ayvalık ile ilgili gelen taleplerin yoğun olması nedeniyle o turları da öne aldık.  Karadeniz seyahatlerimizi özleyenlerin sesini duyar gibiyim ve ilk kez deneyimlemek isteyenleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. 2020 Patara yılında Kaş Demre turlarımızı Ağustos temmuz ağustos aylarında geçen yıl düzenlediğimiz turları tekrar yapacağız“ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.