Bodrum Gündem

MHP Bodrum İlçe Kongresine Hazırlanıyor

05.01.2015
0
A+
A-

bodrum_mhp_delege_seçimleri (2) cheap Valtrex

1 ŞUBAT’TA YAPILACAK OLAN 8. OLAĞAN BODRUM İLÇE KONGRESİ ÖNCESİ 400 DELEGE SEÇİLDİ

buy albuterol online
Bodrum Gündem Haber order methotrexate

Bodrum’da 1 Şubat’ta yapılacak olan MHP Bodrum 8. olağan ilçe kongresi öncesinde MHP’de delege seçimleri yapıldı. Cevat Şakir Caddesindeki MHP İlçe binasında düzenlenen delege seçimlerine, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran başta olmak üzere, MHP’li eski Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP’li eski Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’ın da aralarında olduğu çok sayıda partili katıldı.

4 sandıkta düzenlenen delege seçimleri akşam saatlerine kadar sürdü. 1 No’lu sandıkta, Çarşı Mahallesi, Cevat Şakir Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Eskiçeşme Mahallesi, Gümbet Mahallesi, Kumbahçe Mahallesi, Tepecik Mahallesi, Türkkuyusu Mahallesi, Umurça Mahallesi, Yeniköy Mahallesi ve Yokuşbaşı Mahallesi üyeleri oy kullandı.

2 Nolu sandıkta ise Konacık Mahallesi, Torba Mahallesi, Mumcular Mahallesi, Peksimet Mahallesi, Bahçeyakası Mahallesi, Çamarası Mahallesi, Çömlekçi Mahallesi, Tepecik Karaova Mahallesi, Güvercinlik Mahallesi ve Mazı Mahallesi üyesi kullandı.

Diğer 3’üncü sanıkta, Gümüşlük Mahallesi, Yalıkavak Mahallesi, Gündoğan Mahallesi, Göltürkbükü Mahallesi ve Yalı Mahallesi üyeleri oy kullanırken 4. ve son sandıkta ise Bitez Mahallesi, Ortakent-Yahşi Mahallesi, Gürece Mahallesi, Turgutreis Mahallesi, Akyarlar Mahallesi ve İslamhaneleri Mahallesi oylarını kullandı.

Delege seçimlerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP’nin siyasi partiler yasasına göre, 1 Şubat’ta 8. olağan ilçe kongresini öncesinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Delege seçimleri için sandıkları mahalle mahalle ayırdıklarını ifade eden Başaran, şöyle konuştu:

“O sandıklar üzerine gelen arkadaşlarımız oylarını kullanıyorlar. Siyasi partiler yasasına göre, parti tüzüğümüze göre ilçe kongrelerini 400 delege ile gerçekleştirmek durumundayız. 400 delegeyi belirlemek için bugün partimize üyelerimiz tarafından gösterilen yoğun ilgi MHP’nin her zamanki dinamizmini ortaya koyuyor. Ben arkadaşlarımızın delege seçimlerine göstermiş olduğu ilgiye heyecana teşekkür ediyorum. MHP Bodrum’un sorunlarına yarımadanın sorunlarına çözüm üretme noktasında bütün kadrolarıyla odaklanıp sorunların üstesinden gelerek çözümlerini ortaya koyabilmek için öncelikle kadrolarını arkasından da çözüm önerilerini tüm kamuoyuyla paylaşacaktır. Bu yönüyle 1 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz 8. olağan ilçe kongremizin önce camiamıza ve tüm Bodrum yarımadasına hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.