Bodrum Gündem

Kumbahçe sakinlerinden Nurhan Bayındır vefat etti

Kumbahçe sakinlerinden Nurhan Bayındır vefat etti

Kumbahçe sakinlerinden Nurhan Bayındır yaşama veda etti…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

1962-1970 yıllarında Bodrum’a hizmet veren (özellikle Kale’nin ilk çalışmalarında emeği olan) emekli Mal Müdürü Orhan Bayındır’ın eşi.  Reyhan Bayındır Gönenç, Beyhan Bayındır ve Seyhan Bayındır Erdem’in anneleri. Sibel, Uğur ve Gökçe’nin ananeleri, Bodrum – Kumbahçe sakinlerinden 1936 Denizli doğumlu, Yugoslav göçmeni bir babanın kızı Nurhan Bayındır yaşama veda etti.

Nurhan Bayındır çok istemesine rağmen yüksek eğitim alamamış, Amozon bir kadındı.  Fatma Gökbel’den öğrendiği örgü makinesi ile örgü örerek, en önemlisi az parayı doğru yöneterek üç kızını okutan, Bodrum ahalisini akrabalarından daha çok seven, kahkahaları ünlü bir kadın…

Kızı Reyhan Bayındır Gönenç sosyal medya hesabından annesinin vefat haberini şu sözler ile paylaştı; “Güçlü ve akıllı kadın canım annemi kaybettik. Vasiyeti üzerine, yarın Merkez Adliye camiinde kılınacak ikindi namazı ile Bitez mezarlığına emanet edeceğiz…”

Nurhan Bayındır için Bodrum Belediye Meydanında bulunan Adliye Camiinde ikindi namazının ardından (saat 16:35) cenaze namazı kılınacak ve helallik alınacak. Daha sonra da Bitez köy mezarlığında toprağa verilecek.

Bodrum Gündem Gazetesi ekibi olarak merhumeye Rahmet, ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz. Devri Daim olsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.