Bodrum Gündem

Bu Bodrum’un başarısı

 

Kılıç, su ürünleri ve hayvansal mamüller sektöründe Türkiye birincisi

Bodrum Gündem Haber

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl açıklanan ve “ihracatın şampiyonları” olarak da adlandırılan en fazla ihracat yapan 1000 firma listesinde, Kılıç Holding şirketlerinden KLC Gıda, Su ürünleri ve Hayvansal Mamüller sektöründe Türkiye’nin ihracat şampiyonu oldu. KLC Gıda, 180 milyon 782 dolarlık ihracat rakamıyla listeye Türkiye’nin en büyük 82. İhracatçısı olarak adını yazdırırken, Muğla ilinde de en çok ihracat yapan firma ünvanını sürdürdü.

 “Başarı hepimizin”

KLC Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan yaptığı açıklamada bu yıl da TİM listesinde üst sıralarda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye’de su ürünleri ve hayvansal mamüller sektöründe ihracat şampiyonu olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Kızıltan, “Küresel krizler, jeopolitik sorunlar ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi şartlarında üretmeye, ihraç etmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu yıl da sektörümüzün lideri olarak yerimizi koruyor, ihracat rakamlarında ülkemiz firmaları içinde üst sıraları zorlamaya devam ediyoruz…” dedi.

Bu başarının tesadüfi olmadığını söyleyen Kızıltan, “Üretime devam edebilmenin başarı sayıldığı bir ortamda hem üretim yapıp hem de ihracat yapmak pek de kolay değil. Dolayısıyla bu başarı tüm Kılıç ailesine ait. Hepsini tek tek kutluyorum, daha büyük başarılar için çalışacağımızın sözünü veriyorum…” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.