Bodrum Gündem

Bodrumlu 35 Yaşındaki Tenzile Yıldırım Kalbine Yenik Düştü

Bodrumlu 35 Yaşındaki Tenzile Yıldırım Kalbine Yenik Düştü

Gölköy mahallesi eski muhtarı, Ak parti Bodrum İlçe yönetim kurulu üyesi Fetan Özbek’in kızı Tenzile Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

14985 doğumlu ve 6 yaşında bir erkek çocuğu sahibi Tenzile Yıldırım dün öğleden sonra geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Dün öğlen sularında eşi Mustafa Yıldırım ile Pazar alış verişi yapan Tenzile Yıldırım, eşinin işe gitmesinin ardından kendisini yorgun hissederek oğlu ile birlikte yatağında dinlenmek üzere uyumuş ve ardından uyanmayınca oğlunun akrabalarına haber vermesi neticesinde vefat ettiği anlaşılmış.

Akrabalarının eve gelmesinin ardından yatağında ölü bulunan Tenzile Yıldırım için ambulans çağrıldıysa da merhume için yapacak bir şey olmadığından savcılığın talebi üzerine ölüm nedeninin belirlenmesi üzerine cenaze otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yakınlarından edindiğimiz bilgiye göre, Tenzile Yıldırım’ın  bugün Muğla Adli, Tıp Kurumundan alınarak Pazar günü öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Gölköy’de toprağa verilecek.

Genç yaşta vefat eden merhume Tenzile Yıldırım’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.