Bodrum Gündem

Korona Tedavisi Görürken Kalp Krizinden Vefat Etti

Korona Tedavisi Görürken Kalp Krizinden Vefat Etti

Bodrum Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Ayşe Yılmaz, korona tedavisi görürken kalp krizi geçirerek hastanede yaşamını yitirdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden 1953 doğumlu 67 yaşındaki Ayşe Yılmaz, Bodrum Devlet Hastanesinde korona tedavisi görürken dün gece geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Halkbankasından emekli, eski Emniyet Müdürlerinden İsmail Durumlu’nun kızı, Nejat Yılmaz’ın eşi, İsmail Orçun ve Cemile Ceyda Yılmaz’ın anneleri Ayşe Yılmaz, yaklaşık iki haftadır korona tedavisi görüyordu. Kızı Ceyda Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre son iki gündür annesinin durumunda bir düzelme olduğu ve taburcu olmaya doğru yol aldıkları fakat dün gece itibari ile annesinin beklenmedik şekilde bir kalp krizi geçirdiğini ifade etti.  Ceyda Yılmaz, oğlu ile birlikte yaşadığı evde annesi, babası ve kendisinin 2 hafta önce korona olduklarını ve sadece annesinin durumunun ağırlaştığını, küçük oğlunun ise virüse yakalanmadığını kaydetti.

Dün gece yaşamını yitiren Ayşe Yılmaz, bugün pandemi tedbirleri arasında Bitez Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Bodrum Gündem Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.