Bodrum Gündem

İYİ Parti Bodrum Teşkilatı Meral Akşener’in izinde

İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı ve İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’in izinde çalışmalarını sürdürüyor. Akşener gibi , esnafın nabzını tutan İYİ Partililer olası bir erken seçim çalışmalarına şimdiden başlamış gibi görünüyor…

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Muğla İl Teşkilatında yaşanan krizi gündemde tutmayan, İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olası bir erken seçim için kolları sıvadı.

İyi Parti Muğla Milletvekili, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, Bodrum İyi Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Bodrum İyi Parti Kurucu ilçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, Bodrum İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Nilay Konday ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bodrum-Ortakent pazar esnafını,Turgutreis esnafını, Yalıçiftlik esnafını ve Konacık sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın dertlerini dinleyen İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilat ve İYİ Parti Muğla Milletvekili Ergun, yeni işyeri açan İyi Parti üyesi Mustafa Kayahan’a hayırlı olsun, ameliyat olan İbrahim Mıstık’a da geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.