Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf Odası denetimlere başladı

Bodrum Esnaf Odası denetimlere başladı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararları ve İçişleri Bakanlığının emirleri doğrultusunda 04.03.2021 Perşembe gününden itibaren yeni ve yoğunlaştırılmış bir şekilde Bodrum genelinde sahada süreklilik arz edecek denetimler kapsamında Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası işletmeleri denetlemeye çarşı esnafından başladı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile birlikte Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Kavcar Bodrum Çarşı esnafını ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararları ve İçişleri Bakanlığının emirleri doğrultusunda işyerlerinde denetleme yaptı.

Ziyaret ettikleri işletmelere bereketli kazanç dileklerini ifade eden Başkan Başeymez “Yeni dinamik denetim sürecinde harekete geçerek, odaya bağlı işletmeleri denetliyor, gerekli önlemlerin alınması ve kurallarında hassas bir şekilde uyulması konusunda uyarıda bulunuyoruz. 2 Mart itibarı ile işletmelerin faaliyete geçmesi ile bazı istenmeyen görüntüler yaşanmıştı. Bodrum için çok hassas bir süreç. Bu süreci çok dikkatli bir şekilde yönetmek zorundayız. Şu an itibarı ile Muğla riskli iller arasında. Eğer işletmeler kuralları doğru bir şekilde uygulamaz ise yüksek riske geçeriz. İşte o zaman turizm sezonunu da kaybedebiliriz…” dedi.

Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası, Bodrum Şoförler Odası ile birlikte hareket ettiklerini kaydeden Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez “Bu gün Bodrum Çarşı Mahallesinde bulunan yeme içme hizmeti sunan esnaflarımızı ziyaret ederek gerekli denetleme ve kurallara uyulması hakkında bilgilendirme yaptık. İşletmelerimizi kurallar konusunda uyarma görevimizi sürekli olarak yapmaya devam edeceğiz…” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.