Bodrum Gündem

Mitso, Tobb Başkanından destek istedi

Mitso, Tobb Başkanından destek istedi

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Ankara’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek üyelerinin koronavirüs salgını sürecinde karşılaştıkları sorunları anlatarak destek istedi.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ankara’da ziyaret ederek görüşen Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer  koronavirüs salgını sürecinde üyelerinin karşılaştığı sorunları anlatarak destek istedi. Reşit Özer, Hisarcıklığolu’na salgın sürecinde önlem amacıyla işyerlerinin kapalı olması nedeniyle üyelerini en çok işyeri kiralarının zorladığını, başta turizm işletmeleri olmak üzere yeme, içme ve düğün işyerleriyle özel eğitim kurumlarının çok etkilendiğini anlattı. Salgın nedeniyle iş kapasiteleri çok düşen işletmelerin vergilerini ve SGK primlerini ödemekte de zorlandıklarını da belirten Reşit Özer, bu konularda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan destek istedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da koronavirüs salgın sürecinde alınacak ekonomik önlemler ve destekler konusunda sürekli olarak ilgili bakanlıklarla görüşme halinde olduklarını belirterek Birliğe üye odalardan ve borsalardan gelen talepleri ilgili bakanlıklara ilettiklerini bundan sonra da iletmeye devam edeceklerini ifade etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Milas zeytinyağına AB coğrafi işareti alınmasıyla birlikte başlayan markalaşma ve coğrafi işaretli zeytinyağı üretimindeki artış sürecini takip ettiğini belirterek markalaşmanın ve coğrafi işaretli zeytinyağı üretiminin artmasından memnuniyeti dile getirerek bu konuda gösterdiği gayret nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.