Bodrum Gündem

Çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaları yerinde inceledi

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile Torba’da devam eden altyapı çalışmalarını inceledi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un altyapı sorununu büyük ölçüde bitirecek çalışmalar, hızla ilerlediğini ifade eden Osman Gökmen “Sayın Bakanımız çalışmaları çok yakından takip ediyor. Sayın Bakanımızla gün boyu süren çalışmalarımızda Bodrumumuz’un önemli konularını da enine boyuna konuştuk. Sanayi Sitesi ve Stadyum altında olduğu düşünülen hipodromun gün yüzüne çıkarılmasından, turizm bölgelerinin imar planlarına, liman ve denizcilerimizi rahatlatacak çok önemli çalışmalardan Bodrum turizmine kadar çok geniş yelpazede fikir birliğine vardık. Sayın Bakanımızla birlikte ayrıca Yokuşbaşı’nda temel kazısı sırasında ortaya çıkan 2400 yıllık lahitinde açılışını gerçekleştirdik.”

“Devletimizin  Bodrum’a çok önem verdiğini görmek, bizleri motive ediyor.” diyerek sözlerine devam eden Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen “Halkımız ve devletimizin el ele vermesiyle Bodrum gerçek kimliğini bulacak, sorunlar tarih olacak. Sayın Bakanımıza Bodrum’a verdiği önem ve çalışmaları titizlikle takip ettiği için çok teşekkür ederiz. Güzel günler Bodrumumuz’un olacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.