Bodrum Gündem

Üzgünüz

Üzgünüz

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde temsilcimiz Yalıkavakspor, deplasmanda Kastamonu Belediyesi GSK’ya 28-22 yenilerek, ligin bitime bir hafta kala liderliği kaybetti.

Bodrum Gündem Haber

Yalıkavakspor, kazananın şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyeceği 21. Hafta müsabakasında Kastamonu Belediyesi GSK ile deplasmanda karşılaştı. Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maç karşılıklı goller ile başladı. Yalıkavak’ın daha kontrollü oynadığı ilk 20 dakika da gözüktü ve skor üstünlüğü 10-11 Yalıkavak lehine idi.

Ev sahibi ekip beraberliği yakalasa da, Yalıkavak kaleci Sevilay İmamoğlu’unun kurtarışları ile skoru lehine çevirdi. Kastamonu Belediyespor, hücumda direkleri geçemezken skoru lehine çeviremedi. 28.dakikada Kastamonu golü bulurken 13-13 eşitliği yakaladı. Bu dakikada Yalıkavak Spor Kulübü’nde Yeliz Yılmaz’da 2 dakika zaman cezası aldı. İlk devrenin son 30 saniyesinde Amanda Kurtovic’in golü ile Kastamonu Belediyesi GSK, skoru lehine çevirdi ve 14-13 devreyi önde kapadı.

İkinci devrede karşılıklı goller ile başladı.  33.dakikadan sonra Kastamonu Belediyesi GSK, skoru 18-15 öne getirmeyi başardı. 45. dakika  20-17 ev sahibi ekibinin üstünlüğü ile geçildi. 48.dakika da Kastamonu Belediyesi GSK farkı 4 sayıya çıkardı. (21-17) Müsabakanın son 5 dakikasında ev sahibi 3 sayılık avantaj ile girdi.(23-20) Müsabakanın bitimine son 4 dakika kala skor 24-21 Kastamonu lehine geçildi. Son 3 dakikaya Kastamonu Belediyespor Ceren Demirçelen’in golü ile 25-21 önde girdi.

Maçın son anlarında nefesler tutuldu.  Yalıkavak hızlı hücuma giderken kaptırdığı top kalesinde 7 metre atışı ve Serpil’in golüne sebep oldu. Aradaki fark 27-22 ile 5 sayıya çıktı. Maçın bitimine 45 saniye kala elektrikler kesildi. Maç duraksadı. Skorbordun düzelmesi ile birlikte maç devam etti. Müsabaka 28-22 Kastamonu Belediyesi GSK’nın galibiyeti ile bitti.

Bodrum’da oynanan ligin ilk devre müsabakasını 27-25 Yalıkavak kazanmıştı. Bu sonuçla Kastamonu ikili averajla liderliği aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.