Bodrum Gündem

Bu tür zamanlarda bir olup el ele vermeliyiz

Bu tür zamanlarda bir olup el ele vermeliyiz

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, “Böyle bir afet durumunda, halk el ele bir bütün olmalı. Bir bütün olup bunların ötesine gelebilmesi için, yok bu beni çağırmadı, o gelmedi o gitmedi diye bir şey olmamalı. Belediyelerde hükümette birlikte olup bunun üstesinden gelmek zorundayız. Biz buna inanıyoruz”dedi.

Bodrum Gündem Haber
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, vali başkanlığında düzenlenen yangın koordinasyon toplantısına kendisinin çağrılmadığını ifade etmişti. Yaşanan bu olayı değerlendiren DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, bu tür olaylarda belediyelerinde hükümetinde birlikte olması gerektiğini söyledi.
İl Başkanı Aşkar, böyle bir durum var ise bunda art niyet aranması gerektiğini belirterek,  “Eğer böyle bir şey var ise bunda bir art niyet aramak lazım. Bir belediye başkanı eğer kriz masasına davet ediliyorsa gitmiyorsa, bunda art niyet ararım. Eğer bir belediye başkanı davet edilmiyorsa, bir validen veya bir hükümet yetkilisi tarafından, bu sefer hükümette bir art niyet ararım. Yani, sonuçta böyle bir afet durumunda, halk el ele bir bütün olmalı. Bir bütün olup bunların ötesine gelebilmesi için, yok bu beni çağırmadı, o gelmedi o gitmedi diye bir şey olmamalı. Belediyelerde hükümette birlikte olup bunun üstesinden gelmek zorundayız. Biz buna inanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.