Bodrum Gündem

Çorlu’dan orman yangını bölgesine saman desteği

Çorlu’dan orman yangını bölgesine saman desteği

Çorlu Belediyesi ile Çorlu Ziraat Odası, Milas’ta yanan orman alanlarındaki halkın hayvanlarını beslemek için en çok ihtiyaç duyduğu ürün olan samanı gönderdi.

Bodrum Gündem Haber

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ziraat Odası işbirliğinde gönderilen bir kamyon saman, yangın bölgesindeki hayvan sahiplerine dağıtılmak üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odasına teslim edildi. MİTSO’nun Akademik Danışmanı Serkan Dirlik’in girişimiyle kurulan bağlantı sonucunda Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ziraat Odası işbirliğinde gönderilen bir kamyon dolusu 518 balya saman, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından teslim alınarak yangın bölgesindeki mahallelere gönderildi.

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ziraat Odası’na gönderdikleri saman için teşekkür eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Yanan bölgedeki mahallelerimizin hepsini dolaştık. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle görüştük. Hepsinin öncelikli ortak isteği hayvan yemi, ot, saman ve un oldu. Biz de bu doğrultuda arayışlarımızı yoğunlaştırdık. Akademik Danışmanımız Doç. Dr. Serkan Dirlik hocamızın kurduğu bağlantı sonucunda Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ziraat Odası tarafından odamıza bir kamyon saman gönderildi. Çorlu Belediye Başkanlığına ve Çorlu Ziraat Odasına ve sayın Serkan Dirlik’e çok teşekkür ediyoruz. Bu zor günlerimizde yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini gösterdiler” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.