Bodrum Gündem

TÜRKONFED yürütme kurulu strateji toplantısı gerçekleşti

TÜRKONFED yürütme kurulu strateji toplantısı gerçekleşti

BESİAD ve GESİFED ev sahipliğinde; TÜRKONFED yürütme kurulu strateji toplantısı Bodrum’da gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

3-4 Eylül tarihlerinde, BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayi İş İnsanları Derneği) ve GESİFED (Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu)  ev sahipliğinde “TÜRKONFED (Türk Girişim İş Dünyası Konfederasyonu) Yürütme Kurulu Strateji Toplantısı” 2 gün boyunca Bodrum’da gerçekleştirildi.

Toplantıya TÜRKONFED YK Başkanı Orhan Turan ve Yürütme Kurulu üyeleri, GESİFED YK Başkanı Oktay Mersin ve Yönetim Kurulu üyeleri ve BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kaplan katıldı. Toplantıda önümüzdeki 10 ve 20 yıllık TÜRKONFED stratejileri üzerine çalışmalar yapıldı.

03 Eylül Cuma günü gerçekleşen toplantının sona ermesi ile TÜDK (Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği) Mina Başaran  “Kolektif Hafıza” sergisine katılım sağlandı. Ardından gerçekleşen akşam yemeği ile günü tamamlayan TÜRKONFED üyeleri son günlerini yangın bölgesine ayırdı.

Tüm misafirler 04 Eylül Cumartesi günü yangın bölgelerini ziyaret ederek, Mazı’da hasar gören ve faaliyetini sürdürmeye çalışan Kale Pansiyon’da günü tamamladı.

Yapılan çalıştayda yangın süreçlerini de kapsayan iklim krizi çalışmaları gibi projelerin yanında ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik proje ve çalışmalar da ele alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.