Bodrum Gündem

Uyuşturucu İle Mücadele Çalıştayı

Uyuşturucu İle Mücadele Çalıştayı
18.11.2021
0
A+
A-

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, sayıları milyonları bulan uyuşturucu bağımlısı ve bağımlı insanların ailelerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacı ile 25 Aralık Cumartesi günü Ankara’da Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı düzenliyor.

Bodrum Gündem Haber

Gelecek Partisi resmi sitesinde konuya ilişkin bir açıklama yapan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, uyuşturucu bağımlılığının ülkemiz için bir beka meselesine dönüştüğünü hatırlatarak, bugün sayıları milyonlarla ifade edilen, uyuşturucu illetine bulaşmış gençlerimizin durumlarının tüyler ürpertici olduğuna dikkat çekti. Açıklamada, terör örgütlerinin ana finansman kaynağı olan uyuşturucu maddelerin, gençliğimizin de heba olmasına sebebiyet veren temel etmenlerin başında geldiğinin de altı çizildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi;

Uyuşturucunun tehlikeleri ve açtığı yaraların büyüklüğü toplumumuzun malûmudur. Bir annenin ve babanın en büyük kaygısı dünyaya getirdiği, bin bir zahmetle büyüttüğü yavrusunun uyuşturucu bağımlısı olmasıdır. Ne hazindir ki, günümüz Türkiye’sinin hamasetten öteye geçmeyen ve gösterişten ibaret olan önleme mekanizmalarının çalışmaları, uyuşturucu kullanımın durdurulmasından ziyade, rahatça kullanımının önünü açmıştır.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak, ülkemizde  uyuşturucu cenderesinde sıkıştırılmış bağımlı evlatların ve annelerinin, partimizin kurulduğu ilk andan itibaren yanında olduk. 25 Aralık tarihinde yurdumuzun muhtelif illerinden Ankara’ya gelecek olan bağımlı gençlerin annelerini ağırlayacak ve seslerini tüm Türkiye’ye duyuracağız. Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.