Bodrum Gündem

Bodrum’un Kalite Müdürleri bir arada

Bodrum’un Kalite Müdürleri bir arada

Bodrum Kalite Müdürleri bilgi ve birikimlerini paylaşmak amacı ile bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Kalite Müdürlerinin oluşturduğu grupta, sektörde yılların birikim ve deneyimine sahip olan Kalite Müdürlerinin yeni başlayan meslektaşlarına tecrübelerini aktarması, karşılaşılan ortak sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinin yapılması, müdür ve müdür adaylarının gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim ve etkinliklerin organize edilmesi, konaklama tesislerinde Kalite Departmanının önemi ve işleyişi ile ilgili fikir birliğinin sağlanması, tüm tesislerde kalite alanında bir farkındalık yaratılması ve Kalite Departmanılarının geliştirilmesi hedefleniyor.

Kalite Müdürleri Grubu Yöneticiliğine 19 senelik mesleki tecrübesi ve Bodrum bölgesindeki tesislerde edindiği deneyimler nedeni ile Vogue Hotel Bodrum Kalite Müdürü Simge Ketme Var seçildi. Var’ın liderliğinde ve BIX Kurumsal’ın destekleri ile organize edilen “Otellerde Kalite Departmanı Ne iş Yapar – Simge Ketme Var” ve “ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi – BIX Kurumsal Bülent Dokuzluoğlu” eğitimleri 22-23 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. Eğitimlere ev sahipliği yapan Vogue Hotel Bodrum, 2 gün boyunca bölgedeki kalite müdürlerini ağırladı.

Kalite alanında çalışmalarını sürdüren tüm profesyonellerin katılımına açık olan grup, düzenli eğitimler ve paylaşım toplantıları ile tecrübelerini paylaşmaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.