Bodrum Gündem

3 Fas’lı tutuklandı

3 Fas’lı tutuklandı
06.12.2021
0
A+
A-

Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde İngiltere vatandaşı Max Robinson ve Josh Cox’un kaldıkları villaya giren komşu villada oturan hırsızlar tutuklanarak Eşen Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.

Bodrum Gündem Haber

Fethiye Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkiinde geçici ikamet eden İngiltere vatandaşı olan Max Robinson ve Josh Cox isimli şahısların kalmış oldukları villada uyudukları esnada balkon kapısından içeriye giren ve yüzleri maskeli üç şahsı mağdurların fark etmesi üzerine aralarında çıkan arbedede bıçakla yaraladıkları, darp ettikleri ve mağdurlara ait 2 adet laptop (içerisinde yaklaşık 20.000 Pound kripto para bulunan), 700 Pound para, 2 adet cep telefonu (İphone 11 ve 12 marka), 2 adet pasaport ile 2 adet ceket malzemelerini hırsızladıkları bilgisinin alınması üzerine olaya Fethiye JASAT Timleri, İstihbarat Timi ve Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri müdahale etti.

Olayın aydınlatılmasına yönelik yapılan araştırmada, villanın güvenlik kamera kayıtları incelendi. şüpheli şahısların mağdurlara ait villanın yan tarafında bulunan villada ikamet eden Fas uyruklu M.A.S., A.A.K. ve S.A. isimli şahısların olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin  34 EEB … plakalı kiralık aracı kullandıkları ve yurt dışına çıkmak için Antalya Havaalanında oldukları değerlendirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı birimlerine gecikmeksizin bilgi verilerek yurtdışına çıkış yapmadan hırsızladıkları eşyalar ile birlikte yakalandılar.

Fethiye Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheliler Antalya ilinden Fethiye İlçesine getirilerek tamamlanan adli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı ve Eşen Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Hırsızlanan eşyalar müştekilere tam ve eksiksiz olarak teslim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.