Bodrum Gündem

Narenciye üreticisinin imdadına Milas belediyesi yetişti

Narenciye üreticisinin imdadına Milas belediyesi yetişti
07.12.2021
0
A+
A-

Artan üretim maliyetleri ve düşük fiyat nedeni ile zor günler geçiren narenciye üreticilerinin imdadına Milas Belediyesi yetişti.

Bodrum Gündem Haber

Narenciye üretimi ve ihracatında önemli yere sahip ilimiz üreticileri zor günler geçiriyor. Milas Belediyesi hem üreticilere destek olmak hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların özellikle koronavirüs vakalarının artışa geçtiği bu dönemde sağlıklı gıdaya erişebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, kooperatiften portakal ve limon alımı gerçekleştirerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Halkın Belediyesi olarak halkı desteklemeye devam ediyoruz.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; Milas Belediyesi olarak zorda kalan üreticiyi ve alım gücü düşen tüketiciyi destekliyoruz diyerek, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Tokat; “Narenciye üreticisi çok zor durumda.Ürününü satamıyor. Ürün ağaçta kaldı. Satsa bile ürününün karşılığı olan değeri bulamıyor. Bir kasa limon satan bir üretici o boş kasayı satın alamıyor.

Biz üreticiyi desteklemek için bizzat üreticinin ayağına gidip, ürününü gerçek değeri ile satın alıyoruz. Aldığımız bu ürünleri ilçemizde ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıyoruz.

Koronavirüs salgınını olduğu bu günlerde yurttaşlarımızın vücut direncini arttırmak ve C Vitamini ihtiyacını karşılamak çok önemli.

Milas Belediyesi hem üreticinin yanında hem tüketicinin yanında. Halkın Belediyesi olarak halkı desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.