Bodrum Gündem

Bodrum Esnafı Seçime Gidiyor

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli Genel Kurulu 5 Şubat 2022 Cumartesi günü Herodot Kültür Merkezinde sabah 10:00 itibarı ile gerçekleşecek…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem 

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli Genel Kurulu için duyuru yapan Başkan Erdoğan Başeymez “Kanuna göre her dört yılda bir yapılması gereken Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu 5 Şubat 2022, Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum…” dedi.

5362 sayılı yasa gereği 4 yılda bir odaların seçimli genel kurulları yapıldığını bu yıl da 5 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da Heredot Kültür Merkezinde Esnaf ve Sanatkarlar odasının seçimi olacağını ifade eden Başkan Başeymez “Bu vesile ile buradan da tüm esnaf ve sanatkarlarımızı yapacağımız seçimli olağan genel kurula davet etmek istiyorum. Acısıyla, tatlısıyla, pandemisiyle iyi kötü bir 4 yılı geçirdik esnafımızın faydasına olan işlere imza atmaya çalıştık, attık da. Birçok protokollerimiz oldu, Covit -19 döneminde yaptığımız birçok destekler oldu esnafımıza maddi manevi.” dedi.

Bire bir kendisinin sahalarda olduğunu ve her yıl olduğu gibi yılbaşında da esnafları bire bir ziyaret ettiğini belirten Başeymez’in açıklaması şu şekilde devam etti; “Bu ziyaretlerde kendim esnafın halini, hatırını soruyorum. Dokunmaya çalışıyorum. Ulaştığımız esnafımızda oldu ulaşamadığımız esnafımızda lütfen ulaşamadığım esnaflarım haklarını helal etsinler kendim mutlaka ve mutlaka yetişmeye çalışıyorum tüm esnaflarımıza. Odamızın kapısı her zaman tüm esnaflarımıza açık, telefonum 7/24 açık bütün arkadaşlarımda var herkes telefonumu bilir. Lütfen kimse çekinmesin. Her türlü ihtiyaçlarını veya hertürlü bize ihtiyaç duydukları anda gece gündüz lütfen arasınlar. Kimse çekinmesin.”

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez  tüm esnafa hayırlı, bereketli bol kazançlar diledi ve 5 Şubat Cumartesi günü sabah saat 10:00’da Heredot Kültür Merkezinde Konacık’ta yapılacak olan seçimli olağan genel kurula tüm esnaf ve sanatkarları davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.