Bodrum Gündem

Muğlalı köy bakkalının elektrik zamlarına isyan mektubu meclise taşındı

Muğlalı köy bakkalının elektrik zamlarına isyan mektubu meclise taşındı
04.02.2022
0
A+
A-

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin “Elektrik zamları geri alınsın, küçük esnaf geçinemiyor maalesef buzdolaplarının fişini çekmiş durumdalar” diyerek küçük esnafın elektrik zamları hakkındaki isyanını Meclis’e taşıdı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’dan bir köy bakkalından gelen mektubu Meclis Genel Kurulu’nda okuyan Girgin şunları söyledi: “Muğla’dan bir köy bakkalı diyor ki; Elektriğe gelen zamlardan sonra küçük esnaf maalesef önce buzdolaplarının fişini çekti şimdi de iş yerini kapatmayı düşünüyor.

Marketteki Dolapları Çalıştıramıyoruz

Esnaf ‘Mahallemdeki marketlerden dolapların %60’ı çalışmıyor 6 bin lira fatura geliyor. Yazın tüm dolaplar çalışınca ve sıcakta eklenince 20 bin lira geleceği kesin bizlerin bunu kaldıracak gücü yok’ diyor.

Köydeki Çocuklar Dondurma Dahi Yiyemeyecek

Yazın köyümdeki çocuklar dondurma dahi yiyemeyecek, çünkü küçük bir bakkal olarak dolabı çalıştırma şansım bile yok. Bakkalımda sağlıklı hizmet dahi verebilmem için buzdolaplarının çalışması gerekiyor.

Elektrik Zamları Geri Alınsın!

Yapılan zamlardan sonra yazın çocuklara soğuk meşrubat bile veremeyeceğim. Bir ay gelin bizimle dükkanda durun ondan sonra tekrar konuşalım. Artık bittik, tükendik. Elektrik zamları geri alınsın. Geçinemiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.