Bodrum Gündem

İletişim artıyor verimlilik düşüyor

İletişim artıyor verimlilik düşüyor

Online toplantılar iş hayatının değişmez bir parçası haline geldi. Çalışanların yüzde 52’si pandemi öncesine göre daha fazla toplantı yapıyor. Online iletişim araçları konusunda bireylerin ve şirketlerin işlerini kolaylaştıran firmalar, yapay zeka destekli çözümlerle toplantı, etkinlik ve eğitimlerin daha verimli olmasını sağlıyor.

Bodrum Gündem Haber

Uzaktan çalışmaya daha çok pandeminin etkisiyle başlamış olsalar da çalışanların büyük çoğunluğu çalışma düzenlerindeki bu değişimden memnun. “Uzaktan Çalışma Durumu” araştırmalarına göre, çalışanların yüzde 97’si yarı zamanlı veya tam zamanlı olsun, uzaktan çalışmaya devam etmek istiyor. 2 bin 300’ten fazla çalışandan görüş alınan araştırmaya göre, katılımcıların 46’sı şirketlerinin uzaktan çalışmayı kalıcı hale getireceğini düşünüyor.

Çalışanların yüzde 41’ine göre en büyük değişim iletişimde…

Uzaktan çalışanların yüzde 41’ine göre, işlerindeki en belirgin değişiklik iletişim süreçlerinde yaşandı. Katılımcıların yüzde 52’si uzaktan çalışmaya geçiş sonrasında pandemi öncesine göre daha fazla toplantı yaptığını söylüyor. Yüz yüze toplantıların yerini online toplantılara bırakmasıyla şirketler iletişimde devamlılığı sağlamak için yenilikçi çözümlere yöneliyor.

Eğitim ve iş hayatı dijitale taşındı…

Online toplantı ve uzaktan eğitim konusunda bireylere ve şirketlere küresel çapta video ve dijital içerik geliştirme hizmetleri veren firmalar, yüzde yüz bulut teknolojiyle kullanıcılara her an ve her yerden güvenli erişim olanağı sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.