Bodrum Gündem

Ünlü İş İnsanı Hamit Tatari Bodrum’da yaşama veda etti

Ünlü İş İnsanı Hamit Tatari Bodrum’da yaşama veda etti

Tekstil Sanayiinin duayen ismi gazeteci Nükhet Tatari’nin hayat arkadaşı Hamit Tatari 92 yaşında Bodrum’da yaşama veda etti…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

Türkiye Tekstil sektörünün duayenlerinden, Tac Sanayi ve Akdeniz Tekstil kurucusu 1930 doğumlu İzmirli İşinsanı Hamit Tatari 27 Şubat 2022 saat 20:00 sularında tedavi gördüğü özel hastanede yaşama veda etti.

Bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeni ile tedavi gören Hamit Tatari bir kaç hafta önce Covit-19 tanısı ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Hamit Tatari’nin hayat arkadaşı Gazeteci Nükhet Tatari ölüm haberini sosyal medya hesabından 43 yıllık hayat arkadaşım bu akşam saat 20.00 de bizleri terk etti. Gittiği yerde huzur bulacağına inanıyorum. İzmir’de aile kabristanında salı günü toprağa vereceğiz dost ve arkadaşlara duyurulur…” ifadeleri duyurdu.

Ünlü iş insanı Tatari Cenazesi 1 Mart salı günü İzmir  Altındağ Kokluca Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip aile kabristanında toprağa verilecek…

Bodrum Gündem Gazetesi olarak duayaen iş insanı Hamit Tatari’ye Allah’tan Rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.