Bodrum Gündem

İkametgâhınızı Marmaris’e alın çağrısı

İkametgâhınızı Marmaris’e alın çağrısı
02.03.2022
0
A+
A-

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris’te 5 aydan fazla ikamet eden vatandaşlara ikametgâhınızı Marmaris’e alın çağrısı yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre Marmaris nüfus verilerini Şubat ayında açıkladı. İlçenin 2020 nüfusu 95.851 iken 2021 yılı nüfusu ise 95.849 ile 2 kişi azaldı. Mart Ayı meclis toplantısında konuyla ilgili değerlendirme yapan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilçede 5 aydan fazla süre ikamet eden vatandaşlara bir kez daha ikametgâhınızı Marmaris’e alın çağrısı yaptı.

Marmaris nüfusu azaldı…

Muğla ilçelerinde genel olarak nüfus artışı gözlenirken, nüfusu azalan ilçeler arasında yer alan Marmaris’in 2020 yılında 95 bin 851 olan nüfusu 2021’de 2 kişi azalarak 95 bin 849 ile Binde 0,02 azaldı.

Başkan Oktay çağrısını yeniledi

Başkan Oktay Meclis toplantısında uzun süre Marmaris’te kalan ancak ikametgâhı başka yerlerde olan vatandaşlara seslenerek “3-5 aydan fazla bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın eğer ki ikametgâhları Marmaris’te değilse ikametgâhlarını buraya almaları yönünde çağrımı yeniliyorum. İkametgâhınızı Marmaris’e alarak hizmet kalitemizin artmasını sağlayabilirsiniz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.