Bodrum Gündem

Akrep Nalan Bodrum’da vefat etti

Akrep Nalan Bodrum’da vefat etti

Uzun yıllardır Bodrum’da yaşamını sürdüren Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da hayat arkadaşı Alişan Çiçek ile yaşamını sürdüren Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın’dan acı haber geldi. Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı fidan Hoca karakteri ile akıllara kazınan Akrep Nalan, hayatını kaybetti.

Bodrum Belediye Başkanı Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Akrep Nalan’ın vefat haberini duyurdu. Aras paylaşımında “Kalbinde Bodrum sevgisi olan herkese günaydın.. Bu sabah güne ne yazık ki, Bodrum’un sokaklarına, begonvillerine ve ruhuna çok yakışan bir sanatçımızı kaybetmenin üzüntüsüyle başladık.. Bodrum var oldukça, Halikarnas adlı o muhteşem şarkın kulaklarımızda, sevgin kalbimizde olacak güzel insan.. Mekanın cennet olsun, nurlar içinde yat.” Dedi.

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı fidan Hoca karakteri ile akıllara kazınan Akrep Nalan, geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve şiddetli tireme nöbetleri nedeniyle hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti. 2015 yılında anjiyo olan Nalan, uzun zamandır nefes darlığı problemi yaşıyordu.

Halikarnas’ta geçen yaz şarkısıyla ünlenen Akrep Nalan, 1991 yılında “Dağ Çiçeği” isimli ilk albümünü çıkardı. Daha sonra 1996 yılında “Zil Zurna Sevdalar” isimli ikinci albümünü piyasaya çıkaran sanatçı, iki sinema filminde, dört ayrı televizyon dizisinde ve bir reklam filminde rol aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.