Bodrum Gündem

Kızılay’a yardım hepimizin görevidir

Kızılay’a yardım hepimizin görevidir
17.03.2022
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bir süre önce ilçe kongresini yapan Türk Kızılay Derneği Milas Şubesinin yeni yönetimine kutlama ziyareti yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Kızılay’ın yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ayşegül Semerci Güneş’i ve yönetim kurulu üyeleri Vedat Kara, Kamal Aksu, Ali Hasan Atıcı, Ramiz Ügey, Özgür Karagöz ve Coşkun Demirçivi’yi kutlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Kızılay bizim kara gün dostumuzdur. Bu nedenle Kızılay’a yardım etmek hepimizin görevidir. Biz da MİTSO olarak her zaman Kızılay’ın destekleyeceğiz. Milas’a bir kan merkezi kazandırılması için de üstümüze düşeni yapacağız” dedi.

Yeniden Türk Kızılay Derneği Milas Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ayşegül Semerci Güneş, ziyareti ve destek sözü nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e teşekkür etti. Ayşegül Semerci Güneş, amaçlarının Milas’a bir kan merkezi kazandırmak olduğunu belirterek “Şimdilik Atapark’ta gezici bir kan toplama arabası ile kan toplanıyor. Fakat Milas’ta sabit bir kan merkezimiz olmalı. Herkesin kolayca görüp ulaşabileceği bir yer arıyoruz. Böyle bir yeri bulabilirsek hemen bir kan merkezi yapılması için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.