Bodrum Gündem

Çağdaş Bodrum’un final grubu rakipleri belli oldu

Çağdaş Bodrum’un final grubu rakipleri belli oldu

Çağdaş Bodrum Spor’un 25-30 Nisan 2022 tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek TB2L Final Grubu rakipleri geçtiğimiz gün çekilen kura ile belli oldu.
Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un potalardaki güçlü temsilcisi Çağdaş Bodrum Spor, final grubu müsabakaları için gün sayıyor. Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Grup maçlarında grup lideri olarak final grubunda mücadelesine devam edecek olan Çağdaş Bodrum Spor’un 25-30 Nisan 2022 tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek TB2L Final Grubu rakipleri geçtiğimiz gün çekilen kura ile belli oldu.
TB2L Final Grubu’nda Gaziantep Gençlik, İstanbul Efendileri ve Kastamonu Yurdum GSK takımları ile karılaşacak olan Çağdaş Bodrum Spor, ilk maçını 25 Nisan tarihinde Kastamonu Yurdum GSK ile oynayacak.
Karşılamaların 2. Gününde İstanbul Efendileri, 3. Gününde ise Gaziantep Gençlik ile mücadele edecek olan Çağdaş Bodrum Spor, grup maçlarında aldığı sonuçlara göre yarı finalde yer alacak. Statüye göre tek devreli maçlar sonunda ilk ikiler çapraz eşleşirken, yarı final maçlarını kazananlar TBL’ye yükselecek, final maçı ise TB2L’nin şampiyonunu belirleyecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.