Bodrum Gündem

Bay Bread’den ilk franchise Bodrum’a

Bay Bread’den ilk franchise Bodrum’a
05.05.2022
0
A+
A-

Hem halk tipi ekmeğin hem de artizan ekmek ve unlu mamul çeşitlerinin bulunduğu yüksek teknoloji fırıncılık markası Bay Bread’in ilk franchise şubesi Bodrum oldu.

Bodrum Gündem Haber

İlk franchise’larını Bodrum’a verdiklerini belirten Bay Bread Fırıncılık kurucusu Serdar Yalçınkaya, “Bay Bread lezzetleri artık Bodrum’da, 2 yıl içerisinde Bodrum’da 7 şubeye ve satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz. Şimdiden çalışmalarımıza başladık.” dedi.

Bostancı, Kozyatağı, Erenköy, Sahrayıcedit, Suadiye, Fenerbahçe, Şerifali, Ümraniye, Ümraniye Saray Mahallesi, Sultanahmet ve Bağlarbaşı’ndan sonra 12.şubelerinin Bodrum’da olmasından çok mutlu olduklarını belirten Yalçınkaya, “Tüketicilerimiz ister gel-al şeklinde isterse paket servisi siparişi verebilecekler. Bay Bread’in yeni nesil fırıncılık konseptinde, tüketicinin ürüne her daim sıcak ve taze, en az temasla ulaşılabilir olmasını sağlıyoruz. Dijitalleşen dünyada ve ülkemizde insanların mobil üzerinden, internet üzerinden sipariş verebilmesi ve ulaştıkları bu ürünleri evlerindeki fırınlarda veya iş yerlerindeki fırınlarda pişirerek kendi istedikleri zaman ihtiyaç duydukları anda, sıcak ekmek ve unlu mamul çeşitlerine ulaşmaları artık mümkün oluyor. Bodrum’daki tüketicilerimizi de artık bu teknolojiyle buluşturduk. 2022 sonuna kadar yeni ürünlerimizin ve yeni şubelerimizin müjdesini de vereceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.