Bodrum Gündem

Bodrum fen lisesine kavuşuyor

Bodrum fen lisesine kavuşuyor

Bodrum’da öğrencilere daha kaliteli eğitim imkânları sunmak ve ilçedeki fen lisesi ihtiyacını karşılamak amacıyla İnşaat Yatırım Programı kapsamında yapılan çalışmalar neticelenmeye devam ediliyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Rehberlik Araştırma Merkezi projesinin hayırsever desteği ile başlamasının ardından Yarımada, Fen Lisesi kampüsüne de kavuşuyor.

İş İnsanı Bülent Eczacıbaşı’nın Bağışıyla Bodrum’da İlk Fen Lisesi Açılıyor…

Bodrum Ortakent Mahallesinde yaklaşık 12,5 dönüm hazine arazisi üzerine Bülent Eczacıbaşı tarafından 20 derslikli fen lisesi binası, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon binaları, tam teşekkülü kapalı spor salonu ve 30 hanelik öğretmen lojman binaları projesi için protokol imzalandı.

Bu doğrultuda İstanbul’da 24 Haziran 2022 tarihinde, Muğla Valisi Orhan Tavlı himayelerinde Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe arasında “Bodrum Bülent Eczacıbaşı Fen Lisesi” yapılması yönünde imza töreni düzenlendi.

Bodrum’da Eğitim Daha Da Güçlenecek…

“Bodrum Bülent Eczacıbaşı Fen Lisesi” sayesinde LGS sınavından üst düzey puan alarak fen lisesine gitmeyi hak eden öğrencilerin daha nitelikli eğitim almaları sağlanacak. Bu sayede Yarımada’nın ve Muğla’nın eğitim kalitesi daha da yükselecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.