Bodrum Gündem

Aybüke Özel ve öğrencilerinin Dönem Sonu Konseri 5 Temmuz’da

Aybüke Özel ve öğrencilerinin Dönem Sonu Konseri 5 Temmuz’da

Aybüke Özel, Piyano, şan ve tiyatro öğrencilerinin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına düzenleyeceği “Dönem Sonu Konseri” 05 Temmuz Salı günü saat 20.00’de Gümüşlük Masal Evinde gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

2020-2021 yılları arasında Bodrum Engelliler Vakfı öğrencilerine gönüllü şan dersleri veren gönüllü Aybüke Özel, Piyano, şan ve tiyatro öğrencilerinin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına düzenleyeceği “Dönem Sonu Konseri”nin tüm geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlanacak.
Davetiye ücretinin 100 TL olarak belirlendiği konser, 05 Temmuz Salı günü saat 20.00’de Gümüşlük Masal Evinde gerçekleşecek.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından yapılan açıklamada “Engelsiz kalplerin müzikle buluştuğu bu kıymetli geceye katılamayacak olup, katkıları ile Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na destekte bulunmak isteyen vakıf dostları 0252 382 85 86 numaralı telefon numarasından iletişime geçebileceği geceye katılarak destek vermek isteyenleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” denildi.

Aybüke Özel kimdir?

Lisans Eğitimini Opera bölümünde tamamlayan Aybüke Özel aldığı başarı bursuyla yüksek lisans eğitimini tiyatro üzerine yaptı. Tiyatro oyun yazarı ve yönetmeni olan sanatçı, İstanbul Devlet Tiyatrosu geçmişinin yanı sıra Andrea Bocelli gibi çok değerli sanatçılarla aynı sahneyi paylaşıp, ülkece gururumuz piyanist Fazıl Say’ın konserlerinde ve albümlerinde yer aldı. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde müdür ve eğitmen olarak görev aldı. Yirmi altı senelik sahne kariyerinin ardından Bodrum’a yerleşme kararı aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.