Bodrum Gündem

Ahmet Aras’ı çıldırtan reklam

Ahmet Aras’ı çıldırtan reklam

Bir inşaat firmasının reklam sloganı olarak “Bodrum’a değer katıyoruz” ifadelerini kullanmasına sert bir şekilde tepki göstererek; “İnşaatçılar olarak sizin, Bodrum’a kattığınız hiçbir değer yok…” dedi.  

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabından Bodrum’a değer kattığını iddia eden inşaat firmalarına veryansın etti. Sosyal medya hesabından sert ifadeler ile reklamlarında “Bodrum’a Değer Katıyoruz” sloganını kullanan inşaat şirketine yönelik olarak; “İnşaatçılar olarak sizin, Bodrum’a kattığınız hiçbir değer yok. Reklamlarınızdaki iddianızın tam tersine Bodrum, sizin banka hesaplarınıza, ticari referanslarınıza ve hayatınıza değer katıyor…” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Değerli Bodrumlular, günaydın. Bu sabah, 60 yılda alın terimizle yarattığımız, paha biçilmez Bodrum markasının değerinden maddi ve manevi olarak istifade etmek üzere Bodrum’a gelmelerine rağmen, bir örneğini firma adını kaldırarak paylaştığım bu reklamda olduğu gibi “Bodrum’a değer kattıklarını” iddia eden inşaat firmalarına seslenmek istiyorum…” diyerek başladığı açıklaması şu ifadeler ile devam ediyor;  “İnşaatçılar olarak sizin, Bodrum’a kattığınız hiçbir değer yok. Reklamlarınızdaki iddianızın tam tersine Bodrum, sizin banka hesaplarınıza, ticari referanslarınıza ve hayatınıza değer katıyor. Dolayısıyla, böyle akıl dışı reklamlar yayınlamayı bırakın çünkü, Bodrum’a değer katanlar inşaatçılar değil; topraklarında tarım yapan köylülerimiz, tersanelerde destan yazan tekne imalatçılarımız, işini hakkıyla yapan esnaflarımız, turizmcilerimiz, iyilikte sınır tanımayan hayırseverlerimiz, Bodrum’da var olmalarından gurur duyduğumuz sanatçılarımız ve tabii ki, çok zor hayat şartlarında Bodrum’u sırtında taşıyan, kamu personelimizdir…”

Başkan Aras’ın sert sözlerin yer aldığı mesajı “Özetle, paha biçilmez değerinden istifade edebilmek için geldiğiniz Bodrum’a inşaatlarınızla değer kattığınızı iddia etmekten vazgeçin. Böylesine gerçek dışı bir iddiayı hoş görmeyiz, göremeyiz…” ifadeleri ile sona eriyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras daha önce de yanıltıcı reklamlarla, imarı olmayan arazileri imarlıymış gibi parsel parsel satan firmalara yönelik olarak da hukuk mücadelesi başlatmıştı. Bu nedenle Bodrum’dan arsa veya mülk alacak olanların mutlaka Bodrum Belediyesinin ilgili kurumlarına ya da güvenilir kurumlara danışmaları konusunda uyarıda bulunmuştu.

Resmi makamlar ile emlak sektörünün köklü ve güvenilir firmaları özellikle son yıllarda arsa ve ev fiyatlarının artmasından kaynaklı yanıltıcı reklamlar yaparak, sözde ucuz fiyatlarla arsa ya da ev satan dolandırıcıların sayısının arttığı konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.