Bodrum Gündem

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Bodrum’da İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Bodrum’da İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Bodrum’da toplantılar gerçekleştirerek yaparak incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısına Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl eşlik etti.

Bodrum Gündem Haber

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl ile birlikte Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Devrim Erbil’i evinde ziyaret ederek yaptığı çalışmaları yerinde görerek incelemelerde bulundu. Bakan Yrd. Ahmet Misbah Demircan, Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Devrim Erbil ile yapılacak olan yurt içi yurt dışı projeleri konuştu. Ayrıca Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Devrim Erbil’in evinde Sanat Tarihçi Prof. Dr. Kıymet Giray, Sanat Tarihçi Mehmet Ergüven, Evrim Erbil katılımı ile küçük bir toplantı gerçekleştirildi.

Daha sonra Bodrum merkezde yer alan ve uzunca bir süredir kapalı olan A1 tipi cezaevinde, Bodrum ve ülke kültür sanat hayatına kazandırılmak üzere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl ile birlikte keşifte bulundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan; “Bodrum’un tam merkezde bulunan ve şu anda atıl olan bu tesislerin Bodrum’a sunacağı katma değer özelliklede kültür sanat hayatına katkısı tartışılmaz olacaktır” dedi.

Günün sonunda Bodrum’un ilk yat acentelerinden birini kuran, Türkiye’nin en büyük deniz organizasyonu olan The Bodrum Cup’ın da mimarı, Bodrum mandalina gazozunun mucidi girişimci iş adamı Erman Aras ile dünyaca ünlü Bodrum mandalinasını kurtarmak ve mandalinayı bir sanayi ürünü haline getirirerek Turizme kazandırmak adına İl Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl ve beraberindeki heyet ile birlikte toplantı gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.