Bodrum Gündem

Archipel’in İzi karma sergisi Aktur – Archipel ‘de açıldı

Archipel’in İzi karma sergisi Aktur – Archipel ‘de açıldı

Galeri Binyıl sunumuyla  ‘Archipel’in İzi’ karma sergisi Bodrum’da Aktur – Archipel ‘de açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Galeri Binyıl değerli birçok sanatçının yeni eserlerini Bodrum’lu sanatseverlere ve koleksiyonerlere sunuyor. Galeri Binyıl Bodrum merkez Bitez’de yer alan ve sanata her daim yer veren Aktur A.Ş. Bodrum, 2022 yaz aylarında Galeri Binyıl tarafından düzenlenen ‘Archipel’in İzi’ adlı karma sergisini ağırlıyor.

Eserler farklı sanat akımlarını benimsemiş, çok renkli bazen de monokrom, tek renk etkisinde sizi şaşırtacak denli bakış açılarıyla sanatçıların bakışıyla çağımızı irdeleyen çağdaş eserlerle buluşacağınız bir sergi sizleri bekliyor.

‘Archipel’in İzi’ karma sergisi 12 Ağustos -11 Eylül 2022 tarihlerinde sergiyi düzenleyen Galeri Binyıl işbirliğiyle Aktur A.Ş.Bodrum Archipel’de ziyaret edilebilir.

Serginin açılışını yapan Ak-Tur A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Doğan izlenimlerini şöyle aktardı; “5o yıllık bir kuruluş olarak AKTUR A.Ş ve Aktur sitesi sakinleri kültür ve sanata verdikleri önem gereği sıkça bu tür etkinlikler düzenlemektedir. Ak-Tur A.Ş olarak Zefirya Kültür Merkezine ilave olarak yeni düzenlediğimiz Aktur Arasta çarşıda da benzer kültürel faaliyetlerle Bodrum’un sosyal yaşamına destek olmaya devam ediyoruz. Kurucumuz Özerk Türk’ün ortaya koyduğu vizyon ve şirketimizin uygulamakta olduğu kültür-sanat politikası nedeniyle Bodrum’dan kazandığımızı Bodrum halkıyla paylaşmaya, Bodrum’un ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkı koymaya devam edeceğiz.”

Katılımcı Sanatçılar:

Ahmet Hakan Başpınar, Figen Batı, Barış Cihanoğlu, Derin Deniz Cünütey, Nihan Çakır, İrem Çelik, Azniv Çoban, Gençağa Dilli, Fatih Dilli, Nur Aydın Evrensel, Yasemin Güreci, Henri Kandiyoti, Sedat Kumova, Zafer Malkoç, Talin Mert, Şela Mistriel, Ayşe Önel, Can Özsobay, Semra Özümerzifon, Hülya Sedetmen, Işık Sungurlar, Yiğit Yazıcı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.