Bodrum Gündem

Sandıklarda görüşürüz İbrahim Bilgi

Sandıklarda görüşürüz İbrahim Bilgi

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin bugün paylaştığı basın açıklaması ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’dan cevap geldi.  Karahan “Bodrum halkı uyanık ve bilinçlidir. Sizin karalama ve hedef saptırma numaralarınıza kanmaz. Sandıklarda görüşürüz Sayın İbrahim Bilgi.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan Cumhur ittifakının küçük ortağı MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin yaklaşan seçimler münasebeti ile gündeme gelme ihtiyacı hissettiğini ancak yalan dolan bilgilerle sorunların muhataplarını şaşırtarak gündeme gelemeyeceğini belirtti.  Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan açıklamasına şu ifadeler ile başladı; “Bodrum’daki susuzluğun sebeplerini büyük ortağınız AKP Bodrum İlçe Başkanı Sayın Osman Gökmen defolu hatların yenilenmesiyle ilgili girişimde bulundu. Kendi sosyal medyasında da bu konuda halkımızı bilgilendirdi. Detaylar Sayın Osman Gökmen’de, sorun size anlatır.”

Sokağa Pek Çıkmıyorsunuz Herhalde…

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi tarafından Bodrum’un boşaldığı ve turizmin kısaldığı belirtilen açıklamaya Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan “Sokağa pek çıkmıyorsunuz herhalde. Bodrum dolu ve ödediği vergilerle devletimizin gayri safi milli hasılasına ciddi katkılar yapıyor. Bu paraların ne kadarı Bodrum’a geri dönüyor? Hiç merak ettiniz mi?” dedi.

Jeneratöre Gelen İcrayı ve Nasıl Çözüldüğünü Size Anlatsın…

Hükümet ortağıyla beraber Bodrum’a 20 yılda ne yaptıklarını soran Karahan açıklamasına “Yarım yamalak 42 milyon bedelle 2017 yılında ihale çıkan, 1 Ocak 2019 yılında bitmesi gereken devlet hastanesi diyeceksiniz. Onu da büyük ortağınız Sayın Osman Gökmen’e sorun. Jeneratöre gelen icrayı ve nasıl çözüldüğünü size anlatsın.” cümleleri ile devam etti…

Kamusal Alanlar 5 Müteahhitlere Kaynak Aktarılırken Neredeydiniz?

İbrahim Bilgi’nin vatanını, milletini sevenler bir araya gelsin sözleri üzerine Halil Karahan “Bodrum’un kamusal alanları hazine parselleri satılıp 5 müteahhitlere kaynak aktarılırken neredeydiniz? Gıkınız çıkmadı. Yeşil alanlar, sit alanları, meralar vasıfları değiştirilip satılmaya çalışılırken siz sözde vatanseverler ortalıktan tüydünüz. Biz almış olduğumuz emanet toprakları Bodrum halkıyla beraber savunduk, savunmaya da devam edeceğiz. Tarih hepsini not ediyor. Gün gelip Önünüze koyacaktır.” dedi.

15 yıl belediye başkanlığı döneminde 3000 kişilik paket arıtma dışında bir altyapı yatırımı yapmayanın İbrahim Bilgi olduğunu ve altyapıyı en son konuşacakta İbrahim Bilgi’nin olduğu ifade edilen açıklamada “Tabi ki döneminizde vatandaşın arsalarına yeşil alanları kaydırarak mülkiyetinizdeki imarlı alanları genişletmeyle uğraşmaktan altyapıya bakamadınız.” cümleleri ile devam etti…

Bütçenin Tamamı 1 Milyar 81 Milyondur…

1 Milyar 105 milyon bütçe nereye harcandığını soran Bilgi’nin bunu da yanlış bildiğini belirten Karahan açıklamasına şu şekilde devam etti “Bütçenin tamamı 1 milyar 81 milyondur. Bodrum belediyesinin 2022 bütçesi 718 milyon olarak 2021 Aralık ayı meclisinde oybirliği ile geçmişti. Daha sonra beceriksiz hükümetinizin marifetiyle artan maliyetlerle ek bütçe ile 946 milyona tekrar ek bütçe ile 1 milyar 81 milyona belediye meclis kararı ile yükseltilmiştir. Bütçe şeffaf ve denetlenebilirdir. Meclis üyesi arkadaşlarımıza sorun size anlatsınlar. Anlamazsanız, ilgili müdürlük bütün detaylarıyla size anlatır. Bilgisiz, belgesiz, tutarsız açıklamalarınızla siyasetin seviyesini düşürdünüz.”

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın yaptığı açıklama “Bodrum halkı uyanık ve bilinçlidir. Sizin karalama ve hedef saptırma numaralarınıza kanmaz. Sandıklarda görüşürüz Sayın İbrahim Bilgi.” cümleleri ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.