Bodrum Gündem

Gün batımında sanat

Gün batımında sanat

Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı 2. Edisyonu 22 Ağustos Pazartesi günü Swıssotel Resort Bodrum Beach’te düzenlenecek olan açılış kokteyli ile başlıyor.

Bodrum Gündem Haber

Dünyanın önde gelen galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını Bodrum’da sanatseverlerle bir araya getirmeyi hedefleyen Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı’nın 2. Edisyonu, 22 Ağustos Pazartesi günü Swissôtel Resort Bodrum Beach’te düzenlenecek olan açılış kokteyli ile başlayacak.

Ege ve Akdeniz’i birleştiren eşsiz doğası ile Bodrum’un en güzel gün batımı manzarasına sahip Turgutreis’te güneşi uğurlarken; fuara katılan değerli sanatçılar, sanatsevereler ile buluşacak.

Çağdaş Holding ana sponsorluğunda; Bodrum Belediyesi, Bodrum Belediyesi Gıda AŞ, Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi, BODTO, MİTSO, BODER destekleri ile DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı’nın 2. Edisyonu, 23 Ağustos – 28 Ağustos 2022 tarihlerinde; yaklaşık 60 galeri, yurt içi ve yurtdışından 600 sanatçı, koleksiyonerler ve sanatseverleri Herodot Kültür Merkezi’nde ağırlayacak.

Dünyada ki çağdaş sanat fuarları arasındaki rekabette yerini güçlendiren Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı; klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performansları da kapsayacak.

Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı ‘Gün Batımında Sanat’ Açılış Kokteyli
Swissôtel Resort Bodrum Beach

22 Ağustos 2022 Pazartesi Saat 19:00

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.