Bodrum Gündem

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal’ın Göreve Başlama Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal’ın Göreve Başlama Mesajı

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal göreve başlaması ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal 23 Ağustos 2022 tarihinde göreve başlaması ile ilgili yayınladığı yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Biricik Umutlarımız Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Velilerimiz, Öğretmelerimiz ve Yönetici Arkadaşlarım,

23 Ağustos 2022 tarihinden itibaren Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım.

Bodrum’un eğitimine, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.

Dünyanın sayılı turizm kentleri arasında yer alan kültürü, tarihi, doğal güzellikleri ile ayrı bir dinamizm katan Bodrum’un eğitim alanında da örneklik teşkil edecek bir düzeye ulaşması için tüm ekip arkadaşlarımla birliktelik ve aidiyet duygusu içinde hareket edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimde feda edilecek tek bir fert bile yoktur’ sözü ışığında milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimde ve fende ilkleri başaran, eleştirel düşünceye sahip, üreten ve ürettiğini paylaşan bir neslin inşası için gayret edeceğiz.

Var olan sorunları Bakanlığımızın eğitim politikaları doğrultusunda, geniş çaplı bir katılım sağlayarak ve en önemlisi de paydaşlarımızı dinleyerek çözmeye çalışacağız. Nitelikli eğitimi tesis etmenin bizim vazgeçilmez gayelerimizden olduğunu bu anlamda öğrencilerin, eğitim ortamlarının ve çevre faktörlerinin de değerlendirilerek mesai arkadaşlarımızla birlikte bu gayenin hayata geçirilmesi için çabalayacağımızı bilmenizi isterim.

Biricik Umutlarımız Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

İş ve gönül birliği içerisinde İlçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çalışan eğitim ordusuna inanmanızı, geleceğimizi sağlam bir irade ile ahlaki ve bilimsel düzeyde zirveye taşıyabilmek adına göstereceğimiz gayrete destek vereceğinizi biliyorum.

Bu düşüncelerle başta öğrencilerimiz, öğretmen ve yönetici arkadaşlarımız olmak üzere Bodrumumuz için almış olduğumuz bu önemli vazifenin hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.