Bodrum Gündem

Neşeli Orman Tiyatrosu Akçaova’da sahnelendi

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU TARAFINDAN YAZ OYUNLARI KAPSAMINDA SAHNELENEN ‘NEŞELİ ORMAN’ ADLI MÜZİKLİ ÇOCUK TİYATRO GÖSTERİSİ, AKÇAOVA MAHALLESİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU.

Neşeli Orman Tiyatrosu Akçaova’da sahnelendi
03.09.2022
0
A+
A-

Neşeli Orman isimli müzikli çocuk tiyatrosunu aileleri ile birlikte ilgiyle izleyen her yaştan çocuklar, oyun sırasında çalan şarkılar ile de bol bol dans ederek gönüllerince eğlenirken; tiyatro gösterimi boyunca izleyicilere Menteşe Belediyesi ikram aracı ile meyve suyu ve kek ikram edildi.

Yaz tatili boyunca çocukların tiyatro sanatını deneyimlemesi ve eğlenceli vakit geçirmeleri için Menteşe’nin farklı mahallelerinde tiyatro gösterileri sahnelediklerini ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Çocuklarımızın sanatın önemli bir kolu olan tiyatro ile tanışması ve bu sanatı eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyoruz. Tiyatromuzu sahnelediğimiz her bölgemizde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Neşeli Orman adlı müzikli çocuk tiyatrosu bir sonraki sahnesiyle 7 Eylül Çarşamba Nâzım Hikmet Parkı’nda çocuklarla buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.