Bodrum Gündem

Eylemde kararlıyız ve hazırız

Eylemde kararlıyız ve hazırız
08.09.2022
0
A+
A-

Eylem hazırlığında olan eczacıların 32. Bölge Muğla Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısı, miting havasında gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Yönetim kurumu başkanı Ecz. Kadir Serkan Tekin konuşurken konuşması alkışlarla sık sık bölündü.

Kötü hava şartlarına rağmen Muğla Ticaret Odası salonu dolup taşarken, eylem süreci hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda konuşan 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin birliktelik mesajı vererek katılımın yoğun olmasına dikkat çekti ve “Böyle bir katılımla biz bu görevin üstesinden geliriz.” ifadelerine yer verdi ve havanın kötü olmasına rağmen salonu dolduran kalabalığa teşekkür etti. Başkan Tekin’in konuşması salonda sürekli coşku yaratırken, “Hep birlikle, hep birlikte” sloganı da dikkat çekti. Tekin eylemlilik sürecinde kademeli olarak yapılmaya başlanan ve bundan sonraki süreçte yapılacakları anlattı. Başkan Tekin “eğer ki Ankara’ya miting yapmaya kadar uzanacak ise bu eylemimiz burada 250 üyemiz var, ama ben Genel Başkanıma ve sizler söz veriyorum. 1000 kişiyle katılım sağlayacağız bunun için elimizden geleni yapacağız dedi. Muğla olarak her zaman birliğimizin ve üyelerimizin yanındayız.” dedi

250’den Fazla Üye Katıldı

Toplantıya Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Başkanı Ecz. Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Ecz. Burak Söğütlü, Aydın Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sefa Karaarslan, Aydın Eczacı Odası Saymanı Ecz. Ahmet Tolga Yılmaz ve Muğla Eczacı Odası üyelerinden 250’den fazla kişi katıldı.

Aydın Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sefa Karaarslan da bir konuşma yaparak katılım yoğunluğu için üyelere teşekkür etti.

Toplantıda söz alan Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Başkanı Ecz. Arman Üney ilk andan bugüne Eylemlilik sürecini anlattı. Üyelerimizin katılımdaki yoğunluk için teşekkür ederek “Burada şunu görüyorum ki Muğla eyleme hazır!” Dedi. Sonrasında Üney, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.