Bodrum Gündem

Nagihan Bayram, Ak Parti’ye Geçti

Nagihan Bayram, Ak Parti’ye Geçti

Türkiye Değişim Partisi Partisi (TDP) Bodrum İlçe Başkanı Nagihan Bayram, partisinden istifa edip Ak Parti’ye üye oldu.

Bodrum Gündem Haber

21 sene denizcilik işletmelerinde başmüdürlük yapan, ayrıca TBMM milli saraylar tesisler müdürlüğünde müdürlük görevinde bulunan Nagihan Bayram, geçen Ağustos ayında İlçe başkanlığı yaptığı partisinden istifa etti.

Nagihan Bayram, Ak Parti saflarına katıldı. Bayram’a rozetini takan İlçe Başkanı Osman Gökmen, ayrıca çiçek takdim etti. Osman Gökmen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bizler için çok kıymetli bir ağabeyimiz, yarım asırlık siyasi geçmişe sahip olan bir büyüğümüz Nagihan Bayram başkanımız partimize katıldı. Gerçekten bizi çok onore etti. Tecrübeleri bizim için çok önemli. Uluslararası insan hakları konusunda büyük çalışmalar yapan bir büyüğümüzün bizlere katılması bizi mutlu etti.”

17 ay boyunca Türkiye Değişim Partisi’nin Bodrum ilçe başkanlığını yapan Nagihan Bayram, sağlık sorunları ve çeşitli nedenlerle geçen 25 Ağustos’ta partisinden istifa ettiğini dile getirerek şöyle dedi: “Osman başkanım ve Ak Parti ile çalışma kararı aldım. Bunun sebeplerinden biri, CHP’de 45 yıl siyaset yaptım. Bir dönem Sayın Cumhurbaşkanımızın insan hakları alanında yaptığı iyileştirmeleri ulusal kanallarda anlattığım için disiplin kuruluna verildim. Ben şuna bakıyorum, bireysel çıkarları toplumun önünde görmeyen, mezhep ve bölge şovenizmini reddeden, liyakati esas alan bir anlayışın her partide hâkim kılınması lazım. Ben Avrupa Konseyi’nde 3 dönem görev yaptım. Filistin’de AGİT yıllarca bulundum. İnsan hakları anlamında iyileştirmeler, CPT standartları, nezarethaneler, türlü türlü işkence olayları Sayın Cumhurbaşkanımızın döneminde bitmiştir. Tabi ki münferit yine olmaktadır ve müeyyideler uygulanmaktadır. Ak Parti’nin bu bakış açısı beni çok etkiledi. Osman başkanım öteden beri sürekli yanımda olması, hatırımı sorması, ‘başkanım beraber siyaset yapalım’ demesi ve buraya daha önce geldiğimde gördüğüm ilgi, beni baya etkiledi. Bundan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi’nde bütün gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Vatanımıza ve partimize hayırlı olsun diliyorum. Savaşların olmadığı, çocukların ölmediği, annelerin ağlamadığı bir Dünya özlemiyle hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.