Bodrum Gündem

Vatandaşın Her Oyu Namusumuzdur

Vatandaşın Her Oyu Namusumuzdur
08.10.2022
0
A+
A-

DEVA Partisi seçim işleri eğitim startını Ege bölgesi teşkilatlarının katılımı ile İzmir’den başlattı. Muğla teşkilatıda katılım sağlandı İl Başkanı Emrah Çay eğitim ile ilgili başlıkları paylaştı.

Bodrum Gündem Haber

DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay’ın İzmir’den başlatılan Ege bölgesi seçim işleri eğitim toplantısı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Genel Başkan Yardımcısı, Seçim işleri Başkanı ve Parti Sözcüsü Av. İdris Şahin ve yardımcılarının katılımı ile gerçekleşen Ege bölgesi seçim işleri eğitim toplantısı bizim teşkilat olarak çok önemsediğimiz bir konudur.

Genel Başkan yardımcımız Sayın İdris Şahin’in de belirttiği üzere normal vatandaşın üç önemli günü vardır,   Doğum Günü, Evlilik Günü ve Ölüm günleri Fakat siyasetçilerin bir önemli günü vardır bu da seçim günü. Yılların çalışması, Vatandaşlarla buluşmalar uzun süren hazırlık süreci işte final seçim Günüdür. Bu sadece kendi partimiz için değil tüm vatandaşlarımızın oylarını korumamız gereken en önemli gündür. Telafisi yoktur. Her oy bizim namusumuzdur. Vatandaşlarımız bizlere güvenerek sandığa gidip demokrasinin gereği olan tercihlerini yaparak oy attığı gün bizler o oy ’un güvenliğinden sorumluyuz bu eğitimler bu anlamda bizim en önem verdiğimiz eğitimlerdir. Sayın Genel başkanımız Ali Babacan’ında üstüne basa basa belirttiği gibi ‘’İyi Eğitim, İyi Yönetim’’ bizde İyi eğitim için buradayız ilk ateşi İzmir’den yaktık ve eğitimlerimiz bölge bölge, il il artarak devam edecek. Vatandaşımızın her oyuna sahip çıkacağız vatandaşlarımız rahat olsun dedi.

‘’İyi Eğitim, İyi Yönetim’’ ve Liyakat ile Muğla’da Güven’in adresi olacağız…

 Genel Başkan yardımcımız Sayın İdris Şahin’in sözlerine Muğla il başkanı olarak ekleme yapmak istiyorum. Vatandaşlarımızın verdikleri her oy ‘un güvencesi biz olacağız müşahitlerimizle her sandıkta yapılabilecek her hataya karşı DEVA görevde olacak. Seçim startı alınmadan başlayan bu eğitimler hem baskın seçime hazır olmak, hem de seçim güvenliğine verdiğimiz önemin göstergesidir. Bu eğitimler artarak devam edecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.