Bodrum Gündem

Bakan Nebati, Kongolu mevkidaşı Kazadi ve AfrEximbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ile bir araya geldi

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ, G20 MALİYE BAKANLARI VE MERKEZ BANKASI BAŞKANLARI TOPLANTISI İLE ULUSLARARASI KURULUŞLARIN YILLIK TOPLANTILARINA KATILMAK ÜZERE GELDİĞİ ABD’NİN BAŞKENTİ WASHİNGTON DC’DE KONGO DEMOKRATİK CUMHURİYETİ MALİYE BAKANI NİCOLAS KAZADİ VE AFREXİMBANK YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI DENYS DENYA İLE BİR ARAYA GELDİ.

Bakan Nebati, Kongolu mevkidaşı Kazadi ve AfrEximbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ile bir araya geldi
12.10.2022
0
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ile uluslararası kuruluşların yıllık toplantılarına katılmak üzere geldiği ABD’nin başkenti Washington DC’de Kongo Demokratik Cumhuriyeti Maliye Bakanı Nicolas Kazadi ve AfrEximbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Denys Denya ile bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki heyet, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ile uluslararası kuruluşların yıllık toplantılarına katılmak üzere geldiği ABD’nin başkenti Washington DC’de temaslarına devam ediyor. Bakan Nebati, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Maliye Bakanı Nicolas Kazadi ve AfrEximbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Denys Denya ile bir araya geldi.

Bakan Nebati, görüşmelerin verimli geçtiğini ifade ederek, “Toplantı kapsamında, Afrika Kıtası’ndaki ilişkilerimizi ve iş birliğimizi güçlendirecek, ticaret hacmimizi artıracak başlıkları kapsamlı bir şekilde ele aldık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.