Bodrum Gündem

Bodrum Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na hazırlanıyor

Son dönemlerde düzenlenen fuarlarla kongre turizmi kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bodrum, 13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Bodrum Concept Expo Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na hazırlanıyor. Fuar, sektör temsilcilerini, yatırımcıları ve tüketicileri bir araya getiriyor.

Bodrum Gündem Haber 

Ege Bölgesi’nin en büyüğü, yapı ve dekorasyon sektörünün en önemli platformu olan 3. Bodrum Concept Expo Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı, dekorasyon, mobilya ve yapı sektörü temsilcilerinin buluşma noktası olacak.

Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan 3. Bodrum Concept Expo Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı kapılarını 13 Ekim’de ziyaretçilerine açıyor. İnşaat e yapı sezonu öncesi kapılarını açacak olan fuar, 4 gün boyunca devam edecek. İnşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren tedarikçi firmaların, gayrimenkul, mobilya-dekorasyon firmalarının buluşacağı fuarda, yeni iş birliklerinden doğacak etkileşim ile yerel piyasanın canlanması hedefleniyor.

İdeal Fuar, tarafından 13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na çok sayıda firmanın katılım sağlaması bekleniyor. İnşaat ve yapı firmaları dışında, dekorasyon, mobilya ve sektör bileşenlerinin de fuarda yerini alması bekleniyor.  Yoğun iş gücü kullanımı sayesinde tarımdan sonra en yüksek istihdamı sağlayan inşaat sektörünün, fuara yoğun ilgi göstermesi hedefleniyor.

2022 yılında Bodrum’da yaptığı fuarlarla adından söz ettiren ve 3. Bodrum Concept Expo Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’ın da organize eden İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, fuarın yerel ekonomisine olan katkısına vurgu yaptı.

Bodrum Önemli Bir Yatırım Potansiyeline Sahip…

Düzenleyecekleri fuarın, Bodrum’a katkı sunacağını belirten Karakaya, “Bodrum, son dönemde gerek sosyal, gerek nüfus, gerekse ekonomik anlamda hızlı bir gelişim ve dönüşüm içinde bulunuyor. Yapı ve inşaat sektörü hızlı bir gelişim içinde. Bodrum, coğrafi konumu ve mevcut iş gücü ile önemli bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyel, bizi gelecekte daha iyi duruma getirecektir. Bize düşen, bu potansiyeli doğru yönlendirmek olacaktır. Bu organizasyonda, bu doğru yönlendirme örnek teşkil etmektedir. Ve en önemlisi de Bodrum’u koruyan bir politika izlenmesi yönünde bir sektör buluşmasına imza atıyoruz. Tarihi değerlerimizi koruyarak Bodrum’a hizmet eden bir anlayışı hayata geçireceğiz sektör temsilcileriyle” dedi.

Özel İndirimler…

Bodrum’daki ticari potansiyele dikkat çeken Karakaya “Bodrum’da inşaat ve yapı sektörünün büyüdüğünü gördük. Bu sektöre talep çok fazla. Fuara katılan firmaların çoğu Bodrum piyasasına girmeyi hedefliyor. Bizim gözlemimiz bu yönde. Çünkü Bodrum’da bu ticari potansiyeli barındırıyor. Geçen sene yaptığımız fuara katılan firmalarımız Bodrum’da çok büyük işlere imza attılar. Gelişen piyasada yer alan bağlantı yapan birçok firmamız fuarımızdan memnun ayrıldı. Fuarımız sadece yapı ve dekorasyondan ibaret değil tabi, Bir yaşam alanı için gereken neyse bu yönüyle bütün bileşenler yer alacak. Bahçe mobilyaları olacak, dekorasyon ürünleri olacak, ahşap ürünleri olacak yani güncel olan bütün sektörlerden ürünlerimiz fuarımızda olacak. Maliyetlerin armış olduğu bu dönemde fuarımız çok büyük avantaj sunacaktır. Özel indirimler olacak. Herkesi fuarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.