Bodrum Gündem

Bodrum’un önemli iki markası  “Bodrum Mandalini” ve “The Bodrum Cup'”

Bodrum’un önemli iki markası  “Bodrum Mandalini” ve “The Bodrum Cup'”

The Bodrum Cup sadece yelken yarışı değil, bir dünya markasıdır. Süleyman Uysal “maviye güç katıyoruz Türkiye’nin geleceği denizlerde”

Olay Tan’ın İzlenimleri

The Bodrum Cup’ta hem heyecan hem üzüntü var. Yarışmacılardan Dr. Nihan Eren dün gece kalp krizinden ölmesi büyük üzüntü yarattı.

Yarışmanın üçüncü gününde Kissebükü-Gümüşlük Etabında yelkenler fora edildi ve büyük bir mücadele yaşandı.

The Bodrum Cup 22 Ekim de ödül töreni ile tamamlanacak.

Bodrum’un iki önemli markası var. Biri Mandalini diğeri ise The Bodrum Cup. Bodrum Mandalini aroması ve kokusuyla çok güzeldir.

The Bodrum Cup 34 yılda bir dünya markası oldu.

1989 yılında Erman Aras tarafından başlatıldı ve bugün marka haline geldi. Ayrıca Bodrum mandalininden reçeline, lokumuna ve kokusuna kadar üreterek tanıtıyor.

Bodrum hem yalnız denizi, güneşi ve eğlencesiyle değil bu iki önemli markası da var.

Bodrumlular hem mandaline hem de Bodrum Cup’ı destekleyip sahip çıkmalıdır.

Kurucu Onursal Başkan Aras’tan bayrağı teslim alan genç kuşak Süleyman Uysal’da şimdi bu markayı daha yukarılara taşımak için büyük emek harcıyor…

8 yıldır The Bodrum Cup’ Organizasyon Komitesi Başkanı olan Süleyman Uysal “Erman abimin kurduğu ve günlere getirdiği bu markaya sahip çıkarak daha ileriye taşıyacağız. İçimizdeki mavi aşk yelken yarışından ibaret değil. Ülkemizin güzelliklerini görüp iliklerimizde hissederek çoğaltıyoruz bu sevgiyi. Şimdi Bodrum Cup zamanı. Emek, fedekarlık ile bu ülkenin en inançlı ve azimli gençleri birbirine omuz omuza verdik. İçimizdeki ve sevgiyi büyütüyoruz.

2022 yılında The Bodrum Cup ‘”Maviye güç katmak” için yola çıktık. Önümüzdeki yıllarda hayata geçireceğimiz çok daha cesur, çok daha verimli projelere imza atmayı hedefliyoruz.

Bodrum Cup ile birlikte yeni bir dönemin kapılarını açacağımıza umudumuz var. Çünkü Türkiye’nin ve Bodrum’un geleceği mavi denizlerimizdedir.

The Bodrum Bodrum Akdeniz’in en büyük Yelken festivali olarak artık bir dünya markasıdır. Bu yıl yabancı birçok yelkenci de yarışlara katıldı. Artık yalnız Bodrum da değil yurt dışında da yarış yapmalıyız.

The Bodrum Cup’ ın hedefi yeniliklere ve değişime rüzgâr açmaktır…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.