Bodrum Gündem

Datçalı öğrenciler Burunucu Macera Parkı’nda eğlendi

EĞLENCENİN KALBİ BURUNUCU MACERA PARKI, SADECE MARMARİS’TEN DEĞİL KOMŞU İLÇELERDEN DE EĞLENCE MERAKLILARINI AĞIRLIYOR. HAFTA SONU DATÇA’DAN GELEN YILMAZ KARDEŞLER ANADOLU LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ EĞLENCENİN VE MACERANIN KEYFİNİ ÇIKARDI.

Datçalı öğrenciler Burunucu Macera Parkı’nda eğlendi
24.10.2022
0
A+
A-

Eğlencenin kalbi Burunucu Macera Parkı, sadece Marmaris’ten değil komşu ilçelerden de eğlence meraklılarını ağırlıyor. Hafta sonu Datça’dan gelen Yılmaz Kardeşler Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri eğlencenin ve maceranın keyfini çıkardı.

Marmaris Belediyesi Burunucu Macera Parkı, bölge sakinlerinin yanı sıra diğer ilçelerden de misafirlerini ağırlıyor. Yaz boyunca denize girmek, piknik yapmak ve doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenlerin akın ettiği parkın macera oyun grupları ise çocukların büyük ilgisini çekiyor. Marmaris sınırlarının yanı sıra çevre ilçelerden de öğrencileri ağırlayan Burunucu Macera Parkı’nda hafta sonu Datçalı öğrenciler eğlencenin ve maceranın tadını çıkardı. Yılmaz Kardeşler Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup sabahın erken saatlerinden akşama kadar macera parkında zaman geçirdi. Öğretmenleriyle birlikte gelen öğrenciler 13 metre yüksekliğindeki kuleye çıkarak zepline’dan kaydılar. Tırmanma duvarı, zepline, serbest atlayış, 3 katlı macera parkuru, halat tırmanma alanı ve trambolin gün boyunca boş kalmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.