Bodrum Gündem

Titanik Otel’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Titanik Otel’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Bodrum Titanik Otel’de Cumhuriyet Bayramı konseri veren Türk pop müziğinin usta ismi Çelik yerli ve yabancı turistleri hayran bıraktı. Çelik “Bu bayrağın bu Cumhuriyet’in vatanın ve toprakların üzerinde sizlere birlikte şarkı söylemekten gurur duyuyorum, bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

Bodrum Gündem Haber

90’lar denildiğinde ilk akla gelen pop müzik sanatçısı Çelik, Bodrum Titanic Otel’de Cumhuriyet Bayramına özel düzenlenen konserde sahne aldı. Titanic Otel Genel Müdürü Mert Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Balosuna Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ile birlikte Milas protokolü, TÜRSAB BTK Bodrum Başkanı Yüksel Aslan, BODER Genel Sekreteri Yiğit Girgin, turizmciler, yerli ve yabancı turistler büyük ilgi ve coşku ile izledi.

Rus ve Hollandalı turistler ile birlikte tatillerini Titanik Otel’de geçiren yerli turistler Çelik’in söylediği şarkılarda eşlik ederek, dans edip eğlendi.

90’lı yılların en önde gelen pop müzik sanatçısı, kendi bestelerinden oluşan şarkılarının yanında, sevilen bir çok şarkıyı da seslendirdi. Adeta bir nostalji gecesi yaşatan Çelik Hercai şarkısını Cumhuriyet Balosuna katılanlar ile birlikte söyledi. Yaklaşık iki sata süren konser sonrasında sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı. Çelik konserinde şarkı aralarında sık sık yaptığı konuşmalarda espiriler yaptı, hayranlarına takıldı. Çelik “Bu bayrağın bu Cumhuriyet’in vatanın ve toprakların üzerinde sizlere birlikte şarkı söylemekten gurur duyuyorum, bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. Çelik konserini İzmir Marşı’nı söyleyerek tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.